DAIKIN 9000 FTXN25K / RXN25K A/A INVERTER PRET: 2,400.00 lei GARANTIE: 3 ANI

Modul functie confort activeaza nivelurile programate pentru temperatura specificate pentru o locuinta ocupata in timpul zilei; valorile de referinta implicite sunt de 21°C in modul incalzire si 24°C in modul racire si pot fi modificate de utilizator

Economie de energie in modul asteptare: reduce consumul de curent cu aproximativ 80% la functionarea in modul asteptare. Daca prezenta unei persoane nu este detectata pentru mai mult de 20 de minute, sistemul va trece automat in modul economisire de energie electrica.
Functia de autobaleiere verticala deplaseaza fantele de refulare in sus si in jos pentru o distribuire eficienta a aerului in camera
Modul ECONO reduce consumul de energie electrica astfel incat sa poata fi utilizate alte aparate mari consumatoare de energie
Modul „Noapte” economiseste energie prin prevenirea racirii sau incalzirii excesive peste noapte
Programatorul pentru 24 h poate fi setat sa inceapa racirea sau incalzirea in orice moment in cursul unei perioade de 24 de ore
Modul „putere maxima” poate fi selectat pentru racirea sau incalzirea rapida; dupa oprirea modului putere maxima, unitatea revine la modul setat anterior.
Functionare silentioasa a unitatii interioare: Tasta „silent” (silentios) de la telecomanda descreste cu 3 dBa nivelul sunetului in timpul functionarii unitatii interioare
Filtrul fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea si dezodorizarea aerului indeparteaza particulele microscopice din aer, descompune eficient mirosurile si ajuta la prevenirea propagarii bacteriilor si a viru?ilor, asigurand un flux constant de aer curat
Functia foarte silentios: nivel al presiunii sonore redus pana la 22 dBa

 

 

Articole cu si despre aer conditionat.

Centralul domeniu de activitate al website-ului www.inverter-aer-conditionat.ro il reprezinta informarea corecta a tuturor vizitatorilor.
Informarea vizitatorilor se realizeaza prin intermediul articolelor publicate.
Articolele publicate apartin exclusiv www.inverter-aer-conditionat.ro.

Ce poate recomanda acest website:

1. consultanta profi in vederea alegerii aparatului de aer conditionat(Aparatul de aer conditionat corespunde pretentiilor de climatizare din spatiul de folosire, concordant cu capacitatiile materiale ale clientului).

2. produse identificate la nivel mondial pentru calitatea lor si fabricate sub marci celebre.

3. montare de aparate aer conditionat in situatii de maxim profesionism, urmata de service definitoriu fiecarui tip de aparat de aer conditionat;

4. service pentru o gama extinsa de aparate de aer conditionat, destinat atat aparatelor de aer conditionat montate de noi, cat si montate de terti;

5. vanzarea de produse destinatinate satisfacerii nevoilor de racire, incalzire sau ventilatie potrivite fiecarui client.

Recomandam urmatoarele articole:

Aer conditionat – Ce este mai ieftin – achizitia unui nou aparat de aer conditionat sau folosirea celui vechi? Nu este nici un secret ca aparatele moderne de aer conditionat sunt cu mult mai eficiente decat cele vechi, chiar si aparatele care nu au un rating Energy Star. Cu toate acestea, multi oameni prefera sa foloseasca aparatele vechi de aer conditionat cu care s-au obisnuit, deoarece nu trebuie sa mai investeasca mii de Ron intr-unul nou. Daca pe termen scurt acest lucru pare rentabil, pe termen lung se dovedeste ca exact contrariul este adevarat.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-ieftin/

Aer conditionat - Ce este de preferat – sa repari sau sa inlocuiesti aparatul vechi de aer conditionat? Atat de multe aspecte s-au schimbat pe piata aparatelor de aer conditionat in anii precedenti, ca un sistem care nu functioneaza cum ar trebui sau se strica in mod regular poate fi schimbat cu usurinta cu altul mai modern si mai fiabil. Intrebarea este daca aceasta schimbare se renteaza intr-adevar, sau daca e mai bine sa repari aparatul vechi de aer conditionat cu care te-ai obisnuit? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa avem in vedere mai multe trasaturi si aspecte ale aparatelor de aer conditionat. 

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-preferintele-consumatorilor/

Aer conditionat - Ce sa faci atunci cand un aparat de aer conditionat se defecteaza? Datorita faptului ca scopul principal al unui aparat conditionat este acela de a raci o incapere, de multe ori utilizatorii profita de acesta si il suprasolicita. Cu toate ca aceste sisteme sunt proiectate ca sa reziste la efort prelungit, majoritatea se strica daca sunt utilizate in continuu cateva saptamani la randul. De multe ori, cu toate ca filtrele au fost schimbate si intretinerea periodica a fost efectuata de catre un specialist, exista o sansa minima ca si aceste aparate care au beneficiat de un tratament “preferential” sa sa defecteze sau sa inghete undeva in perioada caniculara de vara.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-defectiune/

Aer conditionat - Ce este un aparat de aer conditionat si de ce sa cumperi unul? Un aparat de aer conditionat este un dispozitiv complex special creat pentru a modifica temperatura unui spatiu sau a mentine umiditatea la un nivel normal. Procesul de racire sau de incalzire este realizat utilizand un ciclu de refrigerare, dar uneori se foloseste evaporarea. Cand ne gandim la aparatul de aer conditionat, tindem sa ne concentram doar pe racirea casei in timpul verii. Dar termenul acopera mult mai mult decat racirea unei locuinte in perioada calduroasa de vara.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-informatii/

Aer conditionat - Cele mai bune metode de a te racori atunci cand aparatul de aer conditionat nu mai merge In conditiile in care piata de aparate de aer conditionat s-a diversificat extrem de tare, e bine ca inainte sa investesti intr-un aparat aer conditionat sa stii anumite lucruri de baza despre acest domeniu, incluzand indicii si sfaturi pentru a intretine un astfel de sistem. Cu toate acestea, de multe ori toate eforturile de a mentine sistemul la o capacitate maxima esueaza, iar acesta se strica. In aceste situatii neplacute, este de preferat ca sa stii cum sa te racoresti fara sa folosesti un astfel de dispozitiv. O investitie majora.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-defect/

Aer conditionat - Cele mai comune intrebari cu privire la sistemele de aer conditionat Majoritatea clientilor se gandesc extrem de mult inainte sa achizitioneze un produs care costa peste 2000 Ron, deoarece aceasta este o investitie de anvergura. Acest lucru este necesar, mai ales cand vine vorba despre un sistem de aer conditionat care este atat de necesar in zilele noastre. Inainte sa faci o astfel de achitie, este important ca sa-ti pui anumite intrebari referitoare la importanta si beneficiile acestor sisteme. In continuare, vom studia cele mai frecvente intrebari care sunt puse de clientii aparatelor de aer conditionat. Cum si cat de des se intretine un sistem de aer conditionat?

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-intrebari/

Aer conditionat - Cum sa eficientizezi consumul aparatului de aer conditionat. In curand vine primavara si vara si este timpul sa ne gandim din nou la reducerea costurilor cu ventilarea si racirea. Daca iarna incercam sa cheltuim cat mai putin cu caldura, vara este foarte important ca sa invatam cum sa eficientizam consumul aparatului nostru de aer conditionat. Atunci cand temperatura depaseste 35 de grade la umbra, eficienta aparatelor de aer conditionat scade dramatic. De aceea este necesar ca sa inveti cum sa reduci consumul de electricitate, mai ales daca factura depaseste cateva sute de Ron in mod constant. Bineinteles, poti sa folosesti si alte metode in afara aerului conditionat, dar pe acestea le vom discuta in alta parte.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-eficientizarea-consumului/

Aer conditionat - Cum sa neutralizezi poluarea interioara datorata tevilor.Tot mai multi oameni au inceput sa fie constienti de poluarea tot mai ridicata din zilele noastre. Adevarul este ca aceasta poluare este tot mai raspandita si in interiorul incaperilor, nu doar in exterior. Calitatea aerului tot mai scazuta din locuintele noastre si de la birouri ne afecteaza sanatatea in mod negativ, provocandu-ne dureri de cap mari si alte boli respiratorii, inclusiv sinuzita si astm. Conform unui studiu realizat in America anii precedenti, s-a demonstrat ca aerul din interior este in general cu 70% mai poluat decat cel din exterior, din marile orase. O mare parte a problemei care este cauza acestei poluari este faptul ca ne inchidem in case si le aerisim foarte rar. Totodata, datorita tevilor murdare prin care circula aerul de la aparatul de aer conditionat, poluarea din exterior patrunde mai usor in incapere. De aceea este imperios necesat sa realizam importanta curatarii tevilor si a sistemului de aer conditionat in mod periodic.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-curatarea-tevilor/

Aer conditionat - Dezavantajele unui sistem de aer conditionat. Cu siguranta, aparatele de aer conditionat au o serie de avantaje, care nu pot fi trecute cu vederea. Un aparat modern de aer conditionat ofera posibilitatea de a avea o anumita temperatura interioara in locuinta. Avantajul este ca aceasta temperatura se poate atinge fara un prea mare efort, si intr-un timp relativ scurt. Majoritatea locuintelor din regiunile mai dezvoltate, inclusiv din SUA si Europa, dispun de sisteme moderne de aer conditionat, care sunt extrem de folositoare in timpul verii. Cu toate ca fiecare sistem are avantajele lui proprii, nu trebuie neglijate dezavantajele aparatelor de aer conditionat, care sunt si ele destul de numeroase.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-dezavantaje/

Aer conditionat - De ce sa achizitionezi un aparat de aer conditionat tip split. Aparatele de aer conditionat tip split sunt aparate moderne, cu un design special, dotate cu functii de comanda avansate, care ofera anumite beneficii pe care celelalte tipuri de aparate de aer conditionat, cum ar fi cele de fereastra, de perete sau cele mobile nu le ofera. Aceste tipuri de sisteme de aer conditionat sunt printre cele mai uzuale tipuri folosite in Romania si in intreaga Europa. Cu toate acestea, acum mai bine de 5 ani, nu se cunostea acest tip de sisteme decat in Japonia, acolo unde au fost inventate acum circa 10 ani. Aceste modele de aer conditionat dispun de doua unitati distincte: una interna si alta externa.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-achizitie/

Aer conditionat - Functia de dezumificare si beneficiile acesteia. Un numar tot mai mare de aparate de aer conditionat de pe piata ofera si functia de dezumificare, pe langa functiile standard de racire, incalzire, ventilatie, filtrare a prafului si chiar functii mai moderne, cum ar fi cea de somn sau control prin telecomanda. In general, atat clientii business cat si proprietarii de apartamente prefera sa achizitioneze aparate de aer conditionat care poseda functii de dezumificare decat sa investeasca intr-un dezumificator, care este mult mai scump si mai greu de intretinut decat un aparat de aer conditionat.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-dezumidificare/

Aer conditionat - Importanta functiei de ventilatie pentru un aparat de aer conditionat.Cu toate ca de multe ori functia de ventilatie a unui aparat de aer conditionat este trecuta cu vederea, aceasta caracteristica este extrem de folositoare si de importanta pentru a duce la bun sfarsit operatiunile efectuate de un astfel de aparat. Functia de ventilatie este utilizata la ventilarea aerului din incapere fara a modifica temperatura in nici un fel. Daca la majoritatea ventilatoarelor aceasta functie apare in exterior, la aparatele moderne de aer conditionat functia de ventilare este realizata de un motor intern. Importanta ventilarii incaperilor.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-ventilatie/

Aer conditionat - Importanta tehnologiei HVAC pentru o companie. Tot mai multi manageri si directori de companii de la noi din tara incep sa realizeze importanta folosirii tehnologies HVAC pentru a imbunatati calitatea muncii si a spori gradul de confort al angajatilor. HVAC este un termen care provine din limba engleza si inseamna incalzire, ventilatie si aer conditionat (Heating, Ventilation and Air Conditioning). Ce este HVAC? HVAC este o tehnologie moderna, fiind o subsidiara a ingineriei mecanice, care este bazata pe principiile termodinamicii, a mecanicii fluide si a transferului de caldura. Tehnologia HVAC este utilizata pentru a spori confortul din diferite medii, in principal in interiorul automobilelor si al cladirilor de birouri. Recent, acestui termen a mai fost adaugata o componenta, numita refrigerare (sau refrigeration).

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-hvac/

Aer conditionat - Istoria aparatelor de aer conditionat. Aerul conditionat este un proces complex ce are in vedere racirea, incalzirea sau dezumificarea aerului din interiorul unei incaperi pentru a spori confortul termic. Sistemul de climatizare numit aer conditionat reprezinta orice forma de racire, incalzire, ventilatie sau dezinfectare care modifica conditia aerului din incapere. Un aparat de aer conditionat reprezinta un sistem de climatizare special proiectat pentru a stabilii temperatura aerului si umitatea acestuia pentru o anumita suprafata anume. De obicei, aparatele de aer conditional folosesc un ciclu de refrigerare, dar cateodata si unul de evaporare, fiind cel mai folosit pentru racirea incaperilor din cladirile rezidentiale si a spatiilor de birouri.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-istorie/

Aer conditionat - Sfaturi privind alegerea unui aparat de aer conditionat.Un aparat de aer conditionat poate deveni cel mai bun aliat impotriva caldurii vara si un ajutor extrem de necesar impotriva umiditatii, primavara si toamna. Cu siguranta, pentru multe persoane, inlocuirea aparatului de aer conditionat reprezinta probabil a doua cea mai mare investitie dupa ce si-au schimbat masina in anii precedenti. Este o proces care necesita cercetarea pietei si totodata intelegerea ofertei care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.Pentru a fii sigur ca aceasta alegere este cea mai buna pentru tine, trebuie sa tii cont de mai multe criterii, printre care brandul, tipul aparatului de aer conditionat, functii acestuia, capacitatea de racire, clasa energetica, perioada de garantie si nu in ultimul rand parerea clientilor despre modelul pe care il vei achizitiona.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-alegere/

Aer conditionat - Tot ce trebuie sa stii despre filtrele aparatelor de aer conditionat. A alege aparatul de aer conditionat este o activitate ce necesita multe ore de cercetare si brainstorming. Totusi, asta nu este tot. Daca vrei sa fii in pas cu moda, este de preferat ca sa cunosti cate ceva despre filtrele aparatelor de aer conditionat disponibile pe piata si cum le poti alege pe cele mai bune. De ce trebuie schimbat filtrul?

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-filtre/

Aer conditionat - Beneficiile aparatelor de aer conditionat pentru o firma. Tot mai multe companii si firme de dimensiuni mici si mijlocii incep sa realizeze ca un sistem de aer conditionat este o necesitate in zilele noastre, mai ales daca isi doresc ca firma lor sa avanseze pe piata si sa-i devanseze pe principalii competitori. In actualul climat economic, atat firmele mari cat si cele de dimensiuni mai reduse cauta metode tot mai eficace pentru a imbunatati mediul de lucru si a spori confortul si eficienta angajatilor. Una dintre cele mai bune decizii pe care o poti lua ca manager de firma este de a achizitiona un sistem de aer conditionat care sa complementeze mediul de lucru si sa ajute angajatii sa se simta in siguranta. Un astfel de sistem complex asigura continuitatea lucrului in companie, astfel ca angajatii sa aiba un nivel optim de continuitate. In consecinta, profitul companiei tale va spori, iar clientii se vor bucura de servicii de cea mai buna calitate.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-firma/

Aer conditionat - Avantajele si dezavantajele unui aparat de aer conditionat portabil. Si vara urmatoare a anului 2013 se anunta caniculara, iar aparatele de aer conditionat sunt la mare cautare. Disconfortul termic provocat de canicula in propriile locuinte ne face sa ne gandim la cea mai practica si rapida solutie care sa ne ajute sa depasim cu usurinta perioada fierbinte. Pe langa aparatele fixe, de perete, si cele de fereastra, pe piata exista si aparate mobile de aer conditionat care pot fi instalate cu usurinta in orice camera. Aceste aparate sunt la mare cautare datorita beneficiilor unice pe care le ofera. Un aparat de aer conditionat portabil este un aparat care poate fi mutat in orice camera a locuintei fara stres. Nu este integrat intr-un sistem fix, putand asigura aer rece in orice locatie. Este usor de transportat si mult mai ieftin decat un aparat clasic de aer conditionat. Aparatul de aer conditionat mobil este prevazut cu rotile, pentru a fi mai usor de transportat, fiind totodata ideal pentru spatii mici.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-portabil/

Aer conditionat - Aparate de aer conditionat sau dezumificatoare? Datorita anotimpurilor tot mai calduroare si a verilor tot mai lungi, tot mai multi oameni se ghideaza inspre alegerea unui aparat de dezumidificare sau a unui aparat de aer conditionat ce poseda aceasta functie unica de dezumificare a aerului. Ambele optiuni sunt destul de eficiente, dar in general aparatele de aer conditionat sunt preferate in defavoarea dezumidificatoarelor deoarece implica costuri mult mai reduse. Acestea din urma se folosesc in general doar in subsoluri sau in locuri unde este nevoie de eliminarea excesului de umezeala intr-un timp extrem de scurt. Functiile si beneficiile unui dezumificator.

http://www.inverter-aer-conditionat.ro/2013/01/aer-conditionat-dezumidificatoare/

Tagged with:

Filed under: aer conditionat

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!